CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 21. juni 2011

Nå er det nok!

Det er sykkelulykker jeg sikter til. Det har vert så alt for mange av dem i den siste tiden. Det som skulle bli en folkefest for alle nemlig Nordsjørittet ble en trist dag. Sykkel entusiasten Per-Arild Dysjaland døde tragisk under årets store sykkelritt. Det er trist for både familien og hele sykkelmiljøet når en slik profilert sykkel man blir revet bort. Under samme Nordsjøritt var det også en annen deltaker som fikk hjerteproblemer, heldigvis ble denne mannen reddet av to andre snarrådige syklister som ga livgivende hjerte kompresjon til mannen fram til legehelikopter kom og overtok. Takk og pris for at dette gikk bra. I disse to triste tilfelle er det enda bra at ikke andre med syklister eller arrangørene av Nordsjørittet kan klandres for ulykkene.

Det skulle ikke gå en uke engang før sykkelmiljøet igjen ble rystet av en tragisk sykkelulykke. Fredag morgen kjørte Trygve Stangelan (TS’n) inn i et arbeids gjerde som var satt opp langs sykkelstien. Resultat av at han kom i kontakt med dette arbeids gjerdet ble et fall fra sykkelen. Dette medførte alvorlige hodeskalder. Trygve Stangelan døde lørdag kveld som resultat av dette fallet.

Nå er det nok. Alle vi som sykler ute langs veiene må ta vare på oss selv og være oppmerksomme når vi trener. Vi må ikke ta sjanser og utsette oss selv for fare. Tross alt så er sykkelen for oss amatører ikke vårt levebrød og vi har faktisk råd å ta oss litt bedre tid og passe på oss selv og alle andre syklister rundt oss. Så bruk sykkelen mye i sommer men ta vare på deg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar